keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

HuHuu!

Tervehdys piiiitkästä aikaa!
Jännittää -ihan kuin tekisi ensimmäistä blogipostausta...

Lyhyt (= pitkä) päivitys kuluneesta keväästä:
Tein joulukuulla Mummalleni joululahjaksi lapaset, joilla osallistuin Enkulin ihanaan musiikkihaasteeseen. Voitin haasteesta ihastuttavan lankapalkinnon (kuva jäi vanhaan koneeseen). Paketti sisälsi AINAKIN Pöllölapasten petroolin sinisen Seiska Veikan ja pari upeaa Noroa... Kiitos Enkuli uskomattoman ihanasta paketista!

Horatio and Oren (maksullinen ohje Raverlystä)
(ohjetta on muokattu pikkuisen)
Lanka: Seiska Veikka valkoinen ja petrooli (187)

(Kuva ahkerassa käytössä olleista lapasista :))

Mumman viimeisiä elinviikkoja oli erikoista seurata. Hän ikään kuin irrotti otteensa tästä elämästä ja liukui rajan tuolle puolelle. Olisiko kuolinsyy sitten vanhuus?

Työn puolesta kevät on ollut tosi tiukka. Myös oma terveyteni reistaili. Olin sanan mukaisesti välillä tosi heikossa hapessa. Herkistyin myös voimakkaille hajuille ja "pääsin" tutustumaan anafylaktiseen shokkiin. Meillä ei nyt sitten laiteta edes kynsilakkaa sisällä, hajuvesistä puhumattakaan. Jotenkin tämän kaiken keskellä kortteilu jäi, mutta Enkulin palkinnon innoittamana hurahdin pitkästä aikaa kutomisesta. Tulettekin näkemään jonkun aikaa pelkkiä neulomuksia. Jos vain opin käyttämään tätä uutta konetta!

Aurinkoista kesää teille jokaiselle!

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Superihanat lapaset. Hyvää kesää!

Sirpa kirjoitti...

Tosi tosi söpöt lapaset :)

koivuhiiri kirjoitti...

Kauniit lapaset! Hyvää kesää sinulle!

Tirpuunen kirjoitti...

Voi kun mukava kuulla, että olet taas päässyt käsitöiden tekemisen makuun! Olen ollut huolissani, kun susta ei ole kuulunut mitään, vaan eipä ole ihme ollutkaan tuollaisten koettelemusten keskellä. Iloa, valoa ja rutkasti uusia voimia kesäloman myötä!