torstai 24. lokakuuta 2013

Joulupallot

Tämän kortin materiaalit ovat myös peräisin Annan kuoresta. Tähtipaperi on huikaisevan kaunis (jos Anna näät tämän, niin kerro mistä paperi on peräisin!) ja halusin sitä mahdollisimman paljon esille. Ihana on myös tuo harsomainen paperi, joka pilkistää kuvan takaa. Tämän kortin jujuksi muodostui talosta toiseen roikkuvat joulupallorimssut. Juuri sopivan kokoisia timantteja :)) Linkitin edelliseen postaukseen ringin muut kortit ja niistä huomasin unohtaneeni suloiset kuuset kokonaan. No, onneksi vielä tulee tehtyä jokunen kortti.. Tämä kortti osallistuu Korttikarkurin haasteeseen, jossa aiheena on Let's Get Inky -Stamp A Happy Christmas!

***Kiitos kun kävit vieraisilla :)

4 kommenttia:

sandie kirjoitti...

this is a beautiful Xmas scene and the background you have created gives a wonderful contrast to your scene. Thanks for joining us at Nonni's Xmas card challenge x

Hilkka kirjoitti...

Oioi...aivan mahtava kortti :-))

Granne kirjoitti...

Myös minä ihastelin tähtipaperia sekä kuitupaperia, :). Todella kauniin kortin olet tehnyt ja nuo timangit ovat kyllä aivan piste i:n päälle.

Nonni kirjoitti...

Ihana! Kaunis leimakuva ja nätit värit... Ja mahtavat blingit! :) Kiitos kun osallistuit jouluiseen leimailuhaasteeseeni!