lauantai 5. toukokuuta 2012

Kesää kohti

Hei askarteluystävät! Blogi on ollut hiljaisena, vaikka jotain askartelurintamallakin on saatu aikaiseksi.
En vain ole saanut aikaiseksi kuvata niitä.
Meillä on keväällä yo-juhlat ja niiden stressaamisessa on mennyt tämä kevät :D Oma ammattini tuo lisäväriä juhlavalmisteluihin, kevät on töissäkin kiireistä aikaa eikä vapaata myönnetä. Vieläpä juhla-aamuna pitää mennä töihin *huokaus*. Mutta kyllä juhlista selvitään, tavalla tai toisella :)))
Hyviä juhlan valmisteluvinkkejä otetaan kuitenkin kiitollisena vastaan!!
Tauko on toisaalta tehnyt hyvää, alkaa olla jo aikamoinen polte päästä taas kunnolla kortteilemaan. Ja käyttämään uusia hankintoja...sillä askartelutarvikkeita ehtii aina ostella...eikös niin?!
Näkemisiin ja kuulemisiin kesäkuulla!! Terkuin Minnamanna

6 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

eilen sua täälä kävin kurkkimassa kun mietin että etkö tosiaan ole laittanut mitään meille hetkeen ihasteltavaksi. Kaunis kortti, kesäinen ja herttainen. Hyviä juhlavalmisteluja sinnekkin. Meillä koitetaan selviytyä heinäkuun alun rippijuhlista... tosin tuntuu siltä että tästä ei tule mitään, kun piha on ihan kamalassa kunnossa, enkä tiedä miten saisin sen edustavaksi ennen juhlia.

TaijuS kirjoitti...

Ihanan hempeä ja herttainen kortti!!

Laura kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Ja tsemppiä juhlavalmisteluihin!

Ansku kirjoitti...

Aivan ihana kortti suloisissa väreissä!!Leimakin niin herkkä ja söpönen.
Ymmärrän hyvin stressisi juhlavalmisteluista,kun meilläkin on ne rippijuhlat esikoisella kesäkuun 17 pnä.Ekaa kertaa on itse vastuussa näinkin isoista juhlista ja kyllä siinä tunti jos toinenkin on jo käytetty niiden suunnitteluun.Onneksi kaikkien vaateasiat alkaa jo olla kunnossa.Mene ihmeessä sinne Parkanon vaateputiikkiin.Siellä on hyvät valikoimat toinen toistaan kauniimpia nuorekkaita vaatteita.Varmasti löydät mieleisesi..
Voimia ja intoa juhlavalmisteluihin täältäkin!Kyllä me onnistutaan ja osataan!!!

Johanna kirjoitti...

Kaunis hempeän keväinen korttihan se siinä :o)
Tsemppiä vaan juhlavalmisteluihin! Ei oikein osaa muuta vinkkiä antaa kuin että parasta varmaan tehdä mahdollisimman paljon etukäteen valmiiksi. Pakastin on hyvä apulainen ja tietysti pitää valjastaa kaikki taitavimmat sukulaiset auttamaan :o)

Hilkka kirjoitti...

Intoa ja iloa juhlavalmisteluihin:)) Kyllä ne siitä, käytä vaan sukua se on hyvä lääke tohinaan...itsekin mukana olleena...siis täytekakutkin onnistuivat vaikka en mikään himoleipuri olekkkaan!!