sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vintage Romantiikkaa

Aurinkoista sunnuntai-iltapäivää!
Tämänpäiväinen korttini on näkemykseni vintage romantiikasta. Aika vähistä aineksista on tämä romantiikka koottu, mutta miettikääs nyt! Eipä sitä ennen vanhaan aina ollut mahdollisuus niin suureelliseen romantiikkaan. Käveltiin käsikädessä riippusillalle katselemaan lintujen pesänrakennustouhuja mukana kori, jossa oli vastaleivottuja herkkuja. (Tosin ottaisin kyllä mieluusti vastaan tuollaista romantiikkaa, toivottavasti armas ukkokultani eksyy lukemaan blogiani ;DDDD) Kaikki paperinen kortissa on Pion Designia ja ihana pitsi on saatu Salaiselta Kortteiluystävältä. Kortin tagiin tulee teksti sitten, kun käyttötarkoitus selviää.
Ja asiaan: Kortti on samalla hakemukseni It's all about the vintage -blogin DT-hakuun. Ihana suomalainen haasteblogi, joten pakko kokeilla onnea :)
Kortin lisäksi täytyy kertoa itsestä askartelijana.
Olen puuhastellut koko ikäni, mutta korttiaskartelun pariin eksyin 2 vuotta sitten. Kortit (yms.) ovat juuri sopivan kokoisia projekteja tähän elämäntilanteeseen, öljyvärimaalauksen aika on sitten joskus :)
Viime aikoina en ole ollut tyytyväinen oikein mihinkään tuotokseeni, mutta viime viikolla saadut silmälasit ovat kummasti kirkastaneet askartelumaailmaakin. Niinpä yllä olevaan korttiin olen tyytyväinen! Ihminen sopeutuu yllättävän helposti huononäköisyyteen.
Korttieni värimaailmat vaihtelevat. Tälläisista romanttisen pehmeistä väreistä tykkään kovasti, mutta aina välillä on päästävä voimakkaampien värien kimppuun.

Tämän sepustuksen myötä toivotan kaikille aurinkoista ja puolukanpunaista viikkoa, kiva kun kurkkasit blogiini!

9 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Todella herttainen kortti ihanilla papereilla höystettynä.

Onnea DT-hakuun!!

TaijuS kirjoitti...

Todella kaunis kortti ja ihanat paperit!
Onnea DT-hakuun!

Maaret kirjoitti...

Herkku paprua ja herkkä kuva, niistä on tämä kortti tehty, tykkään!

Kiti kirjoitti...

Kiitos Minna ihanasta kortista ja siitä että olet kiinnostunut hakemaan paikkaa. Ilmoitamme sinulle kunhan olemme tehneet päätöksen :)

Hilkka kirjoitti...

Siis ihanat PD:n paprut ja kauniisti olet tagin muotoon tehnyt vintagekuvan:)) Tosi upea kokonaisuus, onnea DT-hakuun:))

Tarja kirjoitti...

On kyllä romanttinen ja ihana kokonaisuus. :) Onnea DT-hakuun!

Merkkari kirjoitti...

Minullakin taas kerran pyöri vintagekortti-tekele pöydällä, mutta ei vain synny ei sitten millään. Ihana kortti oikein romanttinen tunnelma.

Onnea DT-hakuun :)

Saron kirjoitti...

Ihanan herkkätunnelmallinen kortti!! Onnea DT-hakuun myös minun puolestani!!

Viipula kirjoitti...

Voi mikä ihanuus!