keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tervehdys pitkästä aikaa!

Kevät ja alkukesä meni työpaikan siivoamisessa ja muuttamisessa, nyt on muuten vaan kesäilty. Niinpä kortteilu on jäänyt vähemmälle. Inspiraatiokin on ollut hukassa, tosin se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että työhuoneeni on ihan hirveän kaaoksen vallassa!! On aika vaikea keskittyä kortteiluun, kun tasan tarkkaan tietää mitä muuta pitäisi tehdä *huokaus*.
Tämän vuodatuksen jälkeen haluan kiittää teitä, jotka olette täällä jaksaneet vierailla. Ja aivan erityisesti teitä, jotka olette ilahduttaneet minua kommentilla!! Toivon, että itsekin ehdin taas paremmin vastavierailulle.
*Alla oleva kortti ennakoi ensi kevään ylioppilas-sumaa. Kuva on väritetty Promarkereilla ja paperien reunoja käsitelty "töhnällä". Osa perhosista on leikattu samasta paperista ja liimattu koholle.


Challenge: Bildmålarna challenge 3 (do something with crackle on)


Thanks for looking!

6 kommenttia:

anninaa kirjoitti...

Todella herttainen :)

Tellihani kirjoitti...

Tosi ihanasti nuo perhoset olet laittanut.. pitää pistää muistiin jos joskus löydän vastaavaa paperia. Kuvan olet värittänyt mukavan rauhallisen väköiseksi. Kaunis kortti kaikinpuolin..

Hilkka kirjoitti...

Wau mitkä ihanat värit:)) Aivan ihgu kortti muutenkin, kyl vaan nää Bildmålarnat ovat kauniita. Minä omistan vaan niitä vanhoja ja ne jo kyllästyttävät näköäni.

Kiti kirjoitti...

Moikkis vaan pitkästäaikaa ja kiva nähdä taas korttisi joka on HUIPPU SULOINEN :)

Laura kirjoitti...

Oikein ihana ja herttainen kortti! Hyvää viikonloppua sinulle!

meiju151 kirjoitti...

Herttainen kortti!