lauantai 11. kesäkuuta 2011

Vihdoinkin täällä!

Tapahtuihan se täälläkin, nimittäin tietokoneen sekoaminen!! Toivottavasti homma nyt pelittää.
Viimeiset kolme viikkoa on töissäkin ollut aivan poikkeuksellinen hulabaloo (onneksi poikkeuksellinen, sillä eihän kukaan halua koulua lakkauttaa joka kevät!!) eikä sielläkään ole ehtinyt koneella istuksia kuin pikaisesti ja salaa iltahämärän tunteina :)

Yritän pikkuhiljaa päivitellä joitakin kortteja. Tässä niistä ensimmäinen: Svetan järkkäämän Kortit samoista materiaaleista -ringin ensimmäinen kortti. Mun osalta rinki vähän kärsi, kun en ole saanut korttejani esille. Kortissa on hyödynnetty kaikkia saamiani papereita. Taustalla niistä yksi. Mustapohjaisesta on leikattu ilmapallo ja keltapohjaisesta kortin saajan nimikirjaimet (sattuipa sopivasti :)) Koristeita jäi joitakin käyttämättä, sillä materiaalit olivat runsaat ja ihanat. Kiitos Svetalle pirteästä lähetyksestä!

1 kommentti:

Tirpuunen kirjoitti...

Oletko sinä opettaja, kun olet joutunut olemaan mukana lakkauttamassa koulua? Nimittäin kun itse olen, luokanopettaja, ja voin vain kuvitella millainen työ-, huoli- ja kaihomäärä koulun lakkauttamiseen liittyy. Miten jatkat nyt eteenpäin, siirrytkö eri koululle?

Hienoja kortteja olet tänne laittanut taas näytille, tämäkin on aivan ihana, tuohon emäntään on helppo samastua. =)