tiistai 17. toukokuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista 2/4

Anteeksi, anteeksi -myöhässä olen... Svetlanan järkkäämässä ringissä vuorossa on Elinan lähettämät iki-ihanat ja runsaat materiaalit. Taas niin namut värit! Ja ihana perhonen! Leimakuvista vasikka oli enemmän makuuni :) Lopuksi päädyin antamaan perhoselle ansaitsemansa tilan ja jätin ekasta kortista leimakuvan kokonaan pois.
"Jämämateriaaleista" tein vasikkakortin pikkutyttöjen kerho-ohjaajalle.
Mitähän vasikkakortin vihreä taustapaperi on? Siinä on jännä, kevyesti kiiltävä pinta.. Muut ovat varmaan julkaisseet korttinsa aikapäiviä, mutta tässä linkit, käykäähän kurkkaamassa!

Kiireinen perheenäiti joutuu joskus askartelemaan mielenkiintoisissa oloissa: Vasikka on väritetty musteilla autossa (eikä missään asuntoautossa) pm-maastojen parkkipaikalla ;) Itse juoksun tietysti kävin katsomassa paikan päällä, mutta pitihän lämmittely- ja verryttelyaika jotenkin hyödyntää!! Viikonloppuna juhlittiin äitienpäivän lisäksi esikoisen 18-vuotisjuhlia. Viikolla meillä epäiltiin pientä vesivahinkoa ja aika meni huushollin raivaamiseen. Oman aikansa vei kimppatilauksen "sotkujen" selvittely. Sanotaan se nyt tässäkin, että jos tilaatte ulkomailta, niin käykää kokeilemassa summaa useampiin valuuttamuuntimiin. Niissä todellakin on eroja! Kaikkein todellisin valuuttalaskuri löytyi täältä.
Iloista loppuviikkoa!

3 kommenttia:

khrestel kirjoitti...

Vihreä paperi on helmiäispaperia jonka olen ostanut satiinipaperin nimellä Papruksesta. Olen aivan koukussa siihen :) Ihanat kortit, kummatkin!

pipertäjä kirjoitti...

Vitsit, miten ihanat kortit. Varsinkin tuo ammukortti ihastuttaa!!! :)

bissecat kirjoitti...

Tämä ihana vasikkakortti ihanat värit.