lauantai 23. huhtikuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista 1/4

Osallistun Svetan järjestämään Kortit samoista materiaaleista-haasteeseen (kai tätä haasteeksi voi sanoa?) Rinkiin otetaan 4 osallistujaa, jotka vuorotellen lähettävät samanlaiset korttimateriaalit kaikille osallistujille. Torstaina posti toi ensimmäisen muhkean lähetyksen. Iskin heti silmäni tuohon pilkkupaperiin ja tummempaan nauhaan (mikä väri!!!). Leimakuva on uusi tuttavuus ja niin suloinen!
Innostus ja malttamattomuus hieman kostautui sähellyksenä...suottehan anteeksi? (laitetaan se ensikertalaisuuden piikkiin, jooko!)
Tälläistä ihanaa Sveta oli laittanut kuoreen:


Ja tälläistä sain ensin aikaan. Leimakuvan takana oleva ruskea ympyrä ei kuulu joukkoon. Aioin laittaa siihen pilkkupaperiympyrän, mutta se näytti liian levottomalta. Kun keksin kortin saajan, ruutupaperi ei enää millään suostunut asettumaan korttiin :) Ja nauhat muistin vasta sitten, kun osat oli jo liimattu....Koska materiaaleja tuli käytettyä niin vähän, kokeilin tehdä toisen, värimaailmaltaan erilaisen kortin :) Onneksi portaiden välistä löytyi ihanat tarrakukkasetkin, jotka putosivat sinne kuvatessani kuoren sisältöä! Kuvan alle taidan lisätä tekstin kunhan keksin kenelle kortin annan.


Kiitos Svetalle upeista materiaaleista. Yritän olla seuraavalla kerralla harkitsevampi ja suunnitelmallisempi kortintekijä! Tässä ringin muut jäsenet, käykäähän kurkkimassa:


Sveta


Khrestel


Pipertäjä

3 kommenttia:

khrestel kirjoitti...

Ihania kortteja molemmat. Minuun uppoaa varsinkin tuo jälkimmäinen, siinä on jotakin ihanan raikasta!

Svetlana kirjoitti...

Todella kauniita kortteja molemmat, ihanat värit ;)). Kiva kun muistit kuvata tarvikkeet, minä en taas kerran muistanut ;) Kuva on Stampavie, Mo Manning

pipertäjä kirjoitti...

Wau! Täällähän on oltu ahkeria! Upeita molemmat! :)