lauantai 2. lokakuuta 2010

Blog Candy ja syntyjä syviä

EDIT. SULJETTU/CLOSED


Taitaa olla bloginamun aika! Elokuun lopulla tuli täyteen yksi vuosi bloggailua ja uusi tuhatlukukin tulee kohta täyteen. Kiitos siis teille rakkaat vierailijat ja erityiskiitos teille, jotka jaksatte ja viitsitte jättää kommentin. Kommentit lämmittävät mieltä uudestaan ja uudestaan!

Kun löysin kortteilun maailmaan, en tiennyt leimoista, musteista enkä blogeista yhtään mitään enkä tuntenut ketään kortteilijaa. Blogin aloitin siitä syystä, että rakas ystäväni Heidi kiusoittelee minua jatkuvasti surkeasta tietokonetietoudestani. Hänellä ei blogia ole, joten siinähän oli loistava tilaisuus 'vastaiskuun' :) Vähän kyllä hävettää tunnustaa, että blogi on todellakin alkanut ensimmäisestä tekemästäni kortista. Toivottavasti jotakin kehitystä on kuitenkin tapahtunut!

Mutta sitten namuun. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen (olisi kiva jos voisit muutamalla sanalla kertoa miten aloitit kortteilun tai bloggailun, olisi hauska lukea teidän muidenkin tarinoita!), olet lukijani tai liityt lukijaksi (lukijoita on tietty kiva palkita!) ja mainostat namua jollakin tavalla blogissasi (voin laittaa vaikka lohdutuspalkinnon, jos tänne löytää enemmän kuin yksi osallistuja =)). Osallistua voi 24.10. saakka. Arvon voittajan sitten seuraavan viikon aikana.
.
It´s time for a little blog candy :)
To take part in my candy, you have to leave a comment, follow my blog and mention it on your blog. Candy is open to everyone and I will post worldwide. Closing date is Sunday 24th October. (I draw the winner next week.)
Blog candy is:
- My favourite Lili of the Valley stamp (Christmas Candle), papers, Gemstones cardstock, ribbons, pearls (from Wild Orchid Crafts), flowers, pins and Distress Stickles (gold).
Have a nice day - Mukavaa lauantai-iltaa!

55 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omia onnittelukortteja ja joulukortteja olen tehnyt jo aikaisemmin mutta harrastus kortteilusta tuli vasta ehkä noin vuosi sitten kun ihastuin Magnolian leimasimista. Blogini piti olla alunperin neulontablogi vaan kortteilu meni neulonnan ohi....

SannaS kirjoitti...

Onnittelut 1-v blogillesi!! =)
tammikuun lopulla tulee jo kaksi vuotta minulla blogeilua täyteen, ja sen aloitin silloin ystävän kanssa yhtaikaa yhteisestä päätöksestä että olisi kiva blogeilla. =)
Linkin laitan ihanasta namusestasi sivupalkkiini.

Maaret kirjoitti...

Onnittelut reilun vuoden ikäiselle blogillesi:)

Apris kirjoitti...

Onnittelut päälle vuoden ikäiselle blogille.
Olen kortteilut jo pitkään, en edes muista koska aloitin ja alku kuten aika monella muullakin 3D-korteilla. Siitä sitten totaalinen hurahdus leimailuun ja se on vienyt mennessään. Blogini perustin reilut 1,5 vuotta sitten pienen painostuksen myötä, mutta kivaa tämä on ollut. Ryhdyin äsken lukijaksesi ja linkitin namun sivupalkkiini.

Unknown kirjoitti...

Onnea !
Olen tehnyt joulukoritit ainakin 15 vuotta itse !

Sande kirjoitti...

OnneaOnnea! Itse aloitin 2008 skräppäykseen innostuneena. Sitten löysin kortit ja joku ihanainen innosti blogin pitoon. Tässä sitä sitten edelleen ollaan :)

Tiituli kirjoitti...

Onnittelut!
Itse olen tehnyt kortteja satunnaisesti aina, mutta usein on tullut turvauduttua kaupan omiin. Viimeisinä viitenä vuotena on tullut tehtyä suurin osa joulukorteista itse. Vuosi sitten mieheni joutui reissuhommiin ja oli viikkoja pois kotoa, jolloin tarvitsin jotain uutta ja mielenkiintoista tekemistä. Silloin oli aikaa selata paljon nettiä ja eksyin näihin korttiblogeihin. Se oli sitten menoa se. Vuosi sitten hankin ensimmäiset leimasimeni, aikaisemmin ajattelin leimasinaskartelun olevan enemmän lapsille suunnattua. Silloin en vain tiennyt millaisia leimasimia on olemassa ja millaista jälkeä niillä voi aikaansaada. Elikkä vuoden aikana olen oppinut paljon ja samaten kuluttanut paljon rahaa kaikkeen askartelukrääsään. Siinä siis mun tutustumiseni kortteiluun.

Rymyrinsessa kirjoitti...

Mukana arvonnassa. Itse olen aloittanut kortteilun alkukesästä, sain jouluna jo kortteilutarvikkeita lahjaksi ja ne rötkötti tuolla kaapissa puoli vuotta. Sitten tein kortin kummipojalle ja sille tielle jäin ja blogikin tuli perustettua...tapahtui siis totaalinen hurahtaminen =).

Paulette kirjoitti...

Onnittelut, Minnamanna! Askartelu on kivaa! Itse aloitin bloggauksen n. 1.5 vuotta sitten, mutta olen toki koko ikäni väsännyt kortteja, mutta ilman välineurheilua ennen blogia:) Mielelläni osallistun arvontaan!

Paulette kirjoitti...

Onnittelut, Minnamanna! Askartelu on kivaa! Itse aloitin bloggauksen n. 1.5 vuotta sitten, mutta olen toki koko ikäni väsännyt kortteja, mutta ilman välineurheilua ennen blogia:) Mielelläni osallistun arvontaan!

Paulette kirjoitti...

Onnittelut, Minnamanna! Askartelu on kivaa! Itse aloitin bloggauksen n. 1.5 vuotta sitten, mutta olen toki koko ikäni väsännyt kortteja, mutta ilman välineurheilua ennen blogia:) Mielelläni osallistun arvontaan!

Paulette kirjoitti...

Oho, miten se noin monta vastausta laittoi? Anteeksi kamalasti!

Mona kirjoitti...

Olen tehnyt omat kortini niin kauan kuin muistan...tosin en bloggaa niitä, vaan yhtä toista harrastustani josta on muodostunut myös sivutoiminen "bisnes" :-))
Itseasiassa kirjoitan kolmea eri blogia, harrastuksestani kahta, ja keräilyinnostuksestani yhtä...hauskaa puuhaa :)

http://atelje-mona.com
http://lasitaivas.vuodatus.net

Katukettu kirjoitti...

Onnea 1 vuotiaalle blogillesi!
Miulla tuli kans täyteen ensimmäinen vuosi syyskuussa. Mie laitoin blogin pystyyn oikeastaan sen takia, että halusin osallistua P*skarteluhaasteeseen ja kun kiertelin toisten blogeja, ni tuntu siltä, et oma pitää saada! Nyt vaan opiskelut haittaa näitä kortteilu ja muita askarteluharrastuksia ;) että postaukset on jääny vähemmälle, mutta päivittäin melkein blogikierrokset on tehtävä =) Eksyn Sanden blogin kautta tänne siun blogiin ja en pääse lukijaks, koska miulla on blogi vuodatuksen puolella. Mutta jos sie hyväksyt miut arvontaan sillä, että laitan siut seurantaan omalle listalle, sillon nään aina kun oot uuden postauksen tehny =)

Tellihani kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle :D

Minun oma blogini lähti käyntiin vasta toukokuussa, kun pitkään toisten blogeja lukeneena päätin yrittää omaakin. Kortteja olen tehnyt aina ihan pikku tytöstä asti, mutta nyt vasta kesällä P*skishaasteiden myötä olen innostunut näistä leimailujutuista ja sen sellaisista. Ja nyt oon ihan koukussa.

Liityin juuri lukijaksesi ja linkitän namusi blogini sivupalkkiin.

Olis kiva jos kävisit vastavierailulla.

Viipula kirjoitti...

Moi ja onnittelut!
Itse olen ana tehnyt joulukortit itse, mutta alkuvuodesta 2009 sitten hurahdin yhtäkkiä täysin, kun tutustuin netissä aivan ihaniin blogeihin, joiden ´emäntiin´onkin tullut pidettyä sen jälkeen yhteyttä sekä blogissa, että muualla:) Kai se lähti siitä, että halusin tehdä jonkin ihan erityisen kortin, menin kuukkeliin ja laitoin hakusanaksi kortti ja sinne se vei blogimaailmaan ja ihanien korttien pariin:)

Sarska kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle blogille! Itse hurahdin korttiaskarteluun ihan toden teolla vasta menneen kesän alussa, kun omille lapsille piti tehdä lyhyen ajan sisällä kihlakorttia ja rippikorttia. Kesäloman alussa lapset oli leireillänsä ja mulla oli aikaa rauhassa surffailla ja eksyin näihin teidän ihaniin korttiblogeihinne. Ajattelin, että tuollaisia luomuksia tahtoisin joskus itsekin oppia tekemään ja sillä reissulla tässä sitten ollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea yks veelle!

Itse aloitin bloggaamisen 2005 kun aloitin koruilun. Myöhemmin aloitin myös muille harrastuksille tarkoitetun blogin. Vaihtelevalla menestyksellä on tullut päivitettyä...

Riikka kirjoitti...

Moi!
Osasinkohan mie laittaa itseni lukijaksi.. En ole ihan sinut vielä tuon googlen tilien kanssa. No, olet kuitenkin blogini seurattavien blogien listalla :)

Mutta asiaan...

Aina on tullu joulukortteja tehtyä, viime vuonna googlasin joulukorttimalleja, eksyin Jehkon blogiin, sitten oli sattumoisin kirjakaupassa leimoja tarjouksessa.. Siitähän se sit räjähti käsiin. Nyt naurattaa kun muistan silloin katsoneeni tammiuussa niitä kirjakaupan leimoja ja niissä oli yksi 2x2cm joulunalleleima ja riemuinneeni et jee, ens vuoden joulukortit on pelastettu..hehe..nyt tänään mietin et saankohan tehtyä tänä jouluna joulukorttia edes kaikista omista joululeimoista :)

Jolanda kirjoitti...

ihana namunen! ja kiva kun liityit munkin lukijaksi;) kortteilu sai mulla alkunsa pojan ristiäiskutsukorteista ja sitten vienyt mennessään.. onnea vuodenikäselle blogillesi!

Pipari kirjoitti...

Käsillä tekevänä ihmisenä vain jotenkin ajauduin korttien ihmeelliseen maailmaan. Kortteja olen tehnyt jo aktiivisesti neljä vuotta.
Blogin perustin yli kolme vuotta sitten ensimmäisen kerran. Tuo ensimmäinen blogi jäi salasanan alle. Ja pysyy. Nyt minulla on jo neljä blogia joita päivitän säännöllisesti.
Pääblogi kertoo tilan elämästä, siihen on sivublogi karjasta. Sitten on korteille oma ja valokuville vielä omansa. KOrttiblogi on järjestyksessä jo toinen. :D

Ritva_47 kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle myös täältä!
Kortteilun aloitin muutamia vuosia sitten - olisiko noin 5 vuotta sitten, kun en kummilapselle mieleistä korttia kaupasta löytänyt ja sillä tiellä ollaan. Nyt ei sitten enää pitkään aikaan ole voinut mennä minnekään syntymäpäiville ilman itse tehtyä korttia.
Uusin kiinnostuksen kohde on leimailu ja sen tarjoamat haasteet.
Omaa blogia minulla ei ole, tuskin koskaan tuleekaan mutta "never say never".

Terveisin Ritva

Kirsi kirjoitti...

Hipi hipi hurraa ja onnea MinnaMannan blogille! Juttu> olen aina tykännyt tuherrella kortteja hyvin vaatimattomin materiaalein ja taidoin. Mutta sitten 2000- luvun alussa aloin kiinnostua aqvarellien kautta muista työväenopiston taidekursseista. Kävin kursseja, mutta käsivaivan takia rankka tahti ja tiukat aikataulut ei sopineet. Sitten löysin valokuvauksen ja mukaan tuli kuvankäsittely. Rupesin yhdistämään kuvia piirrustusta ja tekemään niistä kortteja. Lopulta löysin Atc-korteista kertovan jutun Hesarista siinä oli mukana pari blogiosotetta joiden kautta löysin blogimaailman. Sitten löyty askjartelukaupat, lehdet ja aaapuuaaa se oli menoa :)

maiju kirjoitti...

Onnea yksi vuotiaalle ;)

Itse aloitin blogin pidon reilut 5 vuotta sitten. Silloin ei ollut vielä yhtään suomalaista korttiblogia (ainakaan minun tietääkseni) ja blogin päätin perustaa syystä, että halusin jonkun paikan, missä esitellä korttejani. Olin jo tätä ennen ollut monta vuotta aktiivinen nettimaailmassa erilaisissa foorumeissa.

Tästä oman blogin pystyyn laittamisesta meni varmaan vielä noin vuosi ennen kun näitä korttiblogeja sitten alkoi pikkuhiljaa perustamaan yksi jos toinenkin. Nythän niitä on jo aika paljon.

Siinä siis lyhykäisyydessä minun bloggailun aloittaminen.

Taru kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Ihania juttuja blogissasi.

Itse siskon kautta kaikkeen innostunut. 2007 tein blogin jota vaihtelevalla menestyksellä päivittelen.
koruja, kortteja... tulee tehtyä, valitettavasti vuorotyö haittaa harrastusta :/

hao@lailanet.fi kirjoitti...

Onnittelut 1vuotiaalle...

Minulla ei ole blogia, mutta seurailen aktiivisesti muiden ihania blogeja....

Aloitin kortteilun vuonna -98 kun tein hääkutsukortit...silloin ei ollut pahemmin valinnanvaraa... Tein silloin myös hääkuvista kirjan, jonka kuitenkin jälkeen päin tein uusiksi kun oli tullut ihania materiaaleja markkinoille!

marja kirjoitti...

onnea 1-vuotiaalle! itse aloitin korttien tekemisen arviolta 20v sitten joulukorteilla. muita kortteja aloin tehdä lasten kanssa aloitettuani perhepäiväh. työn 15 v sitten. "välineurheiluksi" tämä muuttui 3 vuotta sitten kun en enää jaksanut tehdä esim.kukkia itse.haaveissani on oma blogi, johon minua kannustetaan ja yllytetään vähän väliä, mutta aikaa täytyisi löytyä enemmän.

Mia kirjoitti...

Moi! Ja hurjat onnittelut! Olen aina tehnyt itse synttäri kortit yms mutta nyt pari kk sitten erehdyin vahingossa jotain ruoka ohjetta etsiessä blogiin jossa joku teki magnolia kortteja ja hullaannuin tyysten! Ikkää ei ole ollut mulla askartelutarvikkeita näin paljon! Oikee pöytä piti hommata ku ruokapöydällä ei enää mahtunut syömään. Olen bloggaillut jo pari v mutta vasta nyt olen varsinaisesti kunnolla alkanut bloggailemaan ja tähän jää koukkuun :D

Tankku kirjoitti...

Onnea onnea!
Itse aloitin skräppäilyn/korttien tekemisen tänä kesänä. Olen aina ostellut markkinoilta hurjasti kortteja ja ihaillut toisten tekemiä kortteja. *korttifanaatikko* Aiemmin ostin hauskoja juuri kavereille sopivia kortteja kaupasta, mutta nyt teen kaikki kortit itse :) Laatu selvästi paranee mitä enemmän jaksaa tehdä jo opetella uusia tekniikoita. Kesän alussa ei tiennyt oikein mistään mitään, mitään mutta nyt jo osataan kasata kukkia ja kiinnittää eye-lettejä :)

Mummo kirjoitti...

Kortteja olen joskus satunnaisesti tehnyt, nuorempana enempi. Nyt taas on alkanut askartelu kiinnostamaan enempi, aikaa vaan en ole saanut riittämään niin kuin mielisin (on noita isompia projekteja) enkä oikein enää osaakaan, mutta olen taas alkanut opettelemaan.
Bloggaamisen olen aloittanut kahdessa blogissa reilu vuosi sitten, kumpikaan ei ole askartelublogi mutta kertovat koiran elämästä ja elämästä pihalla ja vähän muuallakin (ehkä tulevaisuudessa askarteluistakin).

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut synttäreistä! :)

Olen aina ollut innokas askartelija ja tehnyt mielelläni kortteja...
Kuitenkin vasta tänä kesänä tapahtui totaalinen hurahdus etenkin leimailuun, kun näin lehdessä mainoksen askarteluliikkeestä, jota en ikinä ollut huomannut. Marssin sitten Taitopuoti Paperinauhaan, ja sillä tiellä ollaan. Paperinauhan nettisivuilta löysin myös linkin blogiin, ja siitä lähtien olen tajunnut tällaisten ihanaisten blogien olemassaolon :)

Syysterveisin Hanna

hansu_ko@hotmail.com

samentti kirjoitti...

Paljon onnea!

Oon ollut sun blogisi lukijana vähän aikaa, ja on aina yhtä ihana seurata sinun (ja monien muiden) aikaansaannoksia ;). Itse en ole blogia saanut tehtyä, vaikka kauan oon sitä suunnitellutkin.. mutta ehkä joskus... Kortteja tulee kuitenkin tehtyä ja muita askartelujuttuja, innostun tosi helposti kaikesta ja suunnittelen vaikka mitä, mut läheskään kaikki aivoitukset ei ole päätynyt tekoihin kuitenkaan ;=)

Satu kirjoitti...

Onnea blogille 1.vee merkkipaalusta! Itse olen aika vasta-alkaja kortteilun maailmassa (koruja olen väännellyt vähän pidempään ;P) ja on tosi kiva käydä katsomassa teidän muiden ihania kortteja, niistä saa aina itsellekin uusia ideoita! =)

Sirpa kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! Jonkinlaisia kortteja olen tehnyt aina, lienen syntynyt sakset kädessä;D
Blogin pidon aloitin vuosi sitten painostuksesta;)
Lukijasi olen, harvoin jaksan kommentoida, mainostin blogissani.

Hilkka kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle, se onkin ihana ikä:) Korttien tekemisen aloitin jo 2007 ihan omalla kylällä kun täällä oli vetäjä joka piti kurssin paikallisessa kirjakaupassa. Oikeastaan blogin olen aloittanut samana vuonna mutta käsitöillä--olen tehnyt tilkkutöitä 11v.Kortteilu on tullut tiukemmin kuvaan vasta joskus kesällä 2008---nythän se on ihan levinnyt käsiin:))
Laitan itseni lukijaksesi kanssa nyt oitis ja maininnan blogiin:))

meiju151 kirjoitti...

Onnea!
Liityin lukijaksesi ja mainostan blogiasi blogissani!

"Hurahdin" 2010 tammikuussa kun sattumalta googletin; magnolian leimasimia!

TaijuS kirjoitti...

Onnea vuosikkaalle blogillesi!
Olen tehnyt joulukortteja jo kauan, mutta kortteiluun hurahdin varsinaisesti reilut 2v sitten Ihan Itsen kautta. Maiju (Korttigalleria) varmaan oli se vihoviimeinen innoittajani...

Misu kirjoitti...

Onnea!

Itse olen vasta lasten kengissä, mitä tulee bloggailuun.

Liityin samalla lukiaksi.

Sukka-Mari kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Olen todella aloittelija kortteilun maailmassa, (ensimmäinen leimasin vasta hankittuna sekä muutama paperi), mutta nyt jo tuntuu että olen jo ihan hurahtanut tähän askarteluun. Olen kierrellyt kortteilublogeja ja ihaillut ja etsinyt tietoa. Tänne eksyin ensimmäistä kertaa ja varmasti tulen toistekin :) Todella ihastuttavia kortteja sinulla.
Terveisin Maarit Närpiöstä

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minunkin puolestani. Hilun nupykät sivun kautta löysin blogisi, ihania kortteja. Olen kortteillut jonkin aikaa mutta tuotokseni keskittyvät pääasiassa joulu-ja muutamaan onnittelukottiin vuodessa. Klassinen juttu: aika ei riitä kun työ ja tilkkuilu vievät siitä osansa. Leimasimia minulla on vain muutamia ,samoin värejä. Toisten töitä ihailen suunnattomasti ja haaveilen joskus itsekin tekeväni enemmän. Apua saan aina Hilun nypyköistä, naapuri kun on. t. marja-leena

Larisa kirjoitti...

Hello!! Very nice candy!!! I linked it on sidebar
http://larisa-raznosti.blogspot.com/
I am a follower for a while now. Thanks for the chance to win!
Hugs. Larisa.

sequin kirjoitti...

Tämä on ihana karkkia! Kiitos mahdollisuus! En todellakaan halua voittaa! Toivon onnekas! Linkki lähetetty sivupalkissa! http://fantasy-of-sequins.blogspot.com/

5ara kirjoitti...

Blogiisi löysin ensimmäistä kertaan. Liityn lukijaksi ja linkitän arvontasi omaan blogiini. Olen ihan pienestä pitäen tykännyt askarrella kortteja.Pari vuotta sitten uppouduin eri blogeihin missä näin kauniita kortteja..Sitten on tullutkin hankittua vaikka mitä :D

Kiralia kirjoitti...

Eksyin minäkin ensimmäistä kertaa blogiisi.itse olen tehnyt jo monta vuotta omat joulukorttini ja sen ohella helmikoruja ja neuleita yms, mutta bloggaamisen aloitin ihan vasta. Ja kerralla sitten kahdella blogilla :D

Kiralia kirjoitti...

heips! eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi, nättejä kortteja teet! Minä olen itse tehnyt joulukorttini jo useiden vuosien ajan, mutta bloggaamisen aloitin vasta tänä syksynä. Osallistuisisin mielelläni arvontaan :)

Migu kirjoitti...

Kiva blogi sulla =) Itse aloitin blogailun kohta 4v. sitten, pääasiallisesti blogini keskittyy leivontaan, mutta nyt olen hurahtanyt myös kortteiluun =) tätä se on kun selaamuiden blogeja niin hurahtaa itsekkin tähän.

Susa kirjoitti...

Onnea yksvuotiaalle :)

Minä aloin blogeilun, tammikuussa kaksi vuotta sitten, kaverin kanssa yhdessä ;) Kortteillut ilman leimoja yms. sitä ennen eli silloin kun aloitin blogini aloin leimaamaan :)

rentukkakuu kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!Ihana blogi sinulla:D!Ite aloitin 2007 blogin pidon,kun muutama swappiystäväni bloggaili myös.Kortteja ryhdyin tekemään vähän kuin vahingossa,ekaksi swappailin tosi ahkerasti.Taisin ekaksi tehdä synttärikortteja ja siitä se sitten lähti,nyt ei aikaa enää riitä swappailulle vaan teen kortteja ja scräppään pääasiassa.

liisax kirjoitti...

Monena vuonna oon aatellu että olis kiva tehdä joulukortit ite.. Mutta aina sit joulukuun puolivälis huomasin, että tekemättä on edelleen.. Viime vuonna päätin, että mähän teen joulukortit ite ja alotin jo varmaan syyskuussa.. :)
Valmiiksi sain ja siitä lähti kipinä. Vuoden alusta laitoin blogin pystyyn, kun aattelin että saan sinne kuvia ja on sieltä helppo linkittää haasteisiin. :)
Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! :)

KroXa kirjoitti...

Wow! Great candy!!!
I add it in my sidebar - http://kroxacadrs.blogspot.com/
All your cards so beautiful!!!

Regina kirjoitti...

hello, Minnamanna
that's a wonderful grouping of goodies you are giving away. I'm so keeping my fingers crossed.
I’m now a follower of your lovely blog and I have added your candy in my sidebar. Thanks for the chance to join.

sending greetings from Germany
Regina*

Hanza kirjoitti...

Onnittelut menneen yksivuotissynttärin johdosta!
Eksyin tänne Magnoliahaasteen kautta, johon osallistuin ensimmäisen kerran itse.
Oma 'kortteiluni' on alkanut jo lapsena. Nyt yli nelikymppisenä sitä kaipaa jonkinlaista runsautta kortteihin. Siksi viime vuonna tuli kuvioihin mm. leimakuvat.
Blogi minulla on ollut jonkun aikaa, mutta se on huonosti hoidettu ja toki esittelen siellä kaikkea muitakin tekeleitäni korttien lisäksi.

Kaikkia postauksiasi en vielä kerinnyt käydä läpi, mutta tykkään kovasti korteistasi.

Hippokampustaja kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Eksyin tänne Tellihanin blogin kautta...

Katarina kirjoitti...

I've linked you on my candypost, but I can't seem to be able to join as a follower :(

http://kamadesign.blogspot.com/2010/09/october-blogcandygiveaway.html