keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tunnelmallista joulunaikaa 1/3

Viime tippaan meni helmikuun joulukortit, mutta ehdinpäs! Ja arvata saattaa, että yksinkertaisella linjalla mennään. Ihana kuva julkaistiin Koukussa kortteihin sivustolla joulun alla ja on käsittääkseni ladattavissa sieltä edelleen. Tykkään kuvasta tosi paljon. Kuten myös Memory Boxin stanssista :)
Challenges:
Hjerteboden's Juleblogg: My first card for February
Winter Wonderland: Glitter and Bling (can you see the glitter on the snowflakes :))
Wild Orchid Challenge: White+1 (pearls are from Wild Orchid Crafts)

Thanks for looking! - Kiitos vierailustasi!

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Talviset terveiset

Jos edellinen kortti oli pitkään ja hartaasti mietitty, tämä on sitten tehty toisenlaisella meiningillä :)
Jo pitkään olen hinkunut päästä PB-kuvien pariin. Itselläni on valitettavasti vain muutama PB-leimasin, mutta onneksi nämä saadut kuvat tuovat vaihtelua valikoimaan.
Teksti on Taavan setistä ja stanssi on Memory Boxin.
Osallistun kortillani Askartelufoorumin haasteeseen, jossa aiheena on sopivasti Penny Black!

Iloista sunnuntaipäivän jatkoa ja kiitos vierailustasi!

lauantai 11. helmikuuta 2012

Olipa päivä

Alkuvaroitus! Tulossa pitkä postaus:
Rakastan korttien tekoa kaikkein eniten silloin, onnistun saamaan korttiin tarinan. Tälle kortille tuli ihan erityinen tarina, jonka haluan jakaa teillekin :)
Saimme kutsun musiikilliseen ystävänpäiväjuhlaan entisiltä työkavereiltani. Kutsussa oli parin kihlakuva sydämin kiinnitettynä (epäilyttävää...). Toisaalta ystävänpäivään kuuluu sydämet... Tavoilleni uskollisena pohdin juhlan todellista luonnetta lukemattomia kertoja kaikille perheen jäsenille...
Sitten muistin, että rouvashenkilö taitaa täyttää 50-v. helmikuulla. Olisiko kyseessä 5-kymppiset? Siis täytyy tehdä kortti, kaiken varalta!
Kortin värejä pohdin pitkään, kunnes löysin tuota liilaa sydännuottipaperia. Täysosuma!
Entä kuva? Magnoliat eivät sovi yhtään tälle parille. Huumorikuvat kylläkin. Siispä artit tai kimmiet. Kuvalootaa penkoessa löytyi Tankulta saatu Chester, jonka pariksi Snow White sopii täydellisesti. Jostain syystä tuntui paremmalta idealta laittaa korttiin sekä mies että nainen...
Vähän harmittelin kun tuli väritettyä mekko violetiksi, vaaleanpunainen olisi tainnut sopia paremmin taustapaperiin.

Kylillä kertoivat- ja onnea -tekstit korttiin tuli siinä vaiheessa, kun sain vahvistusta sille, että rouvalla todella on puoli vuosisataa mittarissa.
Chesterin ilme on sellainen, että oli aivan pakko laittaa hänet astumaan mekon päälle. Ja toisaalta herra A on löytänyt sellaisen kultakimpaleen, että varmasti haluaa pitää rouva K:sta kiinni kaikin keinoin ;)

Tässä vielä lähikuva telinekortin alaosasta.


Mikäs tässä sitten oli se juttu?


No, juhla oli HÄÄT! Kylätalo oli koristeltu violetilla, vaaleanpunaisella ja valkoisella. Morsiamella oli violetti (!) hääpuku ja vihkijänä henkilö, jonka kanssa allekirjoittanut jakaa parisängyn ja talolainan. Eikä pähkäilyjen lomassa pienintäkään vihjettä juhlan todellisesta luonteesta!!


Mutta juhlat olivat ihanat! Olen todella onnellinen hääparin puolesta, he ovat kulkeneet tähän päivään kipujen ja murheiden kautta, mutta nyt elämä hymyilee <3<3

***

Kaiken tämän jälkeen kortti on pakko laittaa johonkin haasteeseen, olkoon se tällä kertaa Simon Says ja Papertake Weekly(vaikka englanniksi en tätä sepustusta kykene kirjoittamaan :))


Kiitos sinulle blogiystävyydestä!


***

Wedding card for Simon Says challenge: Love is in the air and

Papertake Weekly challenge: Anything goes (with the optional extra to add the heart or do the love theme)

Thanks for looking!

perjantai 3. helmikuuta 2012

Sketcy Colors/Wild Orchid Crafts/Penny Black

Pirteä pakkastervehdys!
Sen verran kylymä on, että mieleen tulee vain keväisen lämpimät sävyt ja kuvat.
Korttini on kiitoskortti ystävälle. Kortin "litistynyt" ulkonäkö ei ole näköharhaa, korttipohja ei ole aivan neliö :) Kuva on väritetty pitkästä aikaa Promarkereilla, paperit ovat pääosin K&Companyn ja kukat Wild Orchid Craftsin. Ja leimakuva on suloinen Penny Black.





Here in Finland is so cold now, that I can only use spring colors and images :) This card is thanks-card to my friend (thanks=tack=kiitos!).
The card participates to challenges
** Sketchy colors #102 (The Sketch)
** Wild Orchid Crafts 41: (Creature Comforts)
** Penny Black Saturday challenge week 186 (Floral Frenzy)

Thanks for stopping by! - Kiitos kun kurkkasit!
Minnamanna